Wij wensen iedereen een gezond en stabiel 2022!

Stabiel, dat is ons goede voornemen voor 2022. Dit jaar bestaan we alweer vijf jaar en het waren vijf hectische jaren waarin we veel voor elkaar hebben gekregen. Van een tweedehands terras naar een volwaardig Grand-café dat zich in de regio kan meten met andere gerenommeerde zaken. En natuurlijk de laatste twee jaar veel onzekerheid met de nodige lockdowns.

We hebben veel geïnvesteerd en veel van onszelf en onze medewerkers gevraagd. Dat heeft de nodige vruchten afgeworpen en dankzij deze reserves hebben we deze crisis tot nu toe goed het hoofd weten te bieden.

We willen alleen niet langer afhankelijk zijn van terugkerende beperkingen. En we willen graag focus houden op de weg die we altijd al wilden bewandelen. Daarom hebben wij besloten om vanaf 1 januari 2022 verder te gaan als Dagzaak.

Vanaf het moment dat we weer open mogen -na de lockdown- zijn wij woensdag tot en met zondag open van 10.30 uur tot 18.00 uur o.z.h.n.g.i.(= of zolang het nog gezellig is). Je kan dan zoals vertrouwd bij ons terecht voor de lekkerste koffie en thee met huisgemaakte taarten, de beste lunch van de regio, Happy Afternoon en borrel. Uiteraard kan er gewoon nog tot sluit allerlei lekkers van de borrelkaart besteld worden.

Wij verwachten hier zelf ook meer energie van te krijgen zodat we de koffie, lunch én borrel nog specialer kunnen verzorgen. Ons streven is om uiteindelijk iedere dag open te gaan en daar houden we je natuurlijk van op de hoogte. Ook hebben we veel nieuwe andere plannen voor je in petto maar daar wordt achter de schermen nog druk aan gewerkt.

Schijf je in op de nieuwsbrief om als eerste dit nieuws (en ander nieuws) te ontvangen.

Dus voor iedereen een gezond, gelukkig én stabiel 2022. Wij hebben er ontzettend veel zin in!

Robert, Els, Luke, Patrick, Mariska, Diane, Herman, Jaimy-Lee, Esmee, Silke, Romy, Sam, Floor, Elena, Anna, Julia, Beau.