Grand-café De Oude School opent na 10 maanden haar deuren weer voor diner.

Warmond 1 oktober 2022

Nog 1 maand geduld, dan opent Grand-café De Oude School haar deuren weer voor diner.

Eind 2021 besloten Robert en Els van Grieken de deuren te sluiten voor diner. Er waren verschillende redenen dat zij tot dit besluit zijn gekomen. Met name de zoveelste lockdown, personeelstekort en de burn-out van Robert heeft ze doen besluiten om het allemaal wat rustiger aan te gaan doen, en zo meer stabiliteit en rust in het bedrijf te krijgen. En dat kwam er ook. Zodoende konden zij zich meer richten op de lunch, borrel en Good Food. Tijdens de lange mooie zomer van 2022 zat het terras ook elke dag vol!

Gedurende die zomer, kregen zij samen met chef Luke van Egmond steeds meer het gevoel dat er weer wat meer in kon zitten dan alleen overdag geopend zijn. Tot het moment dat zij iets later met chef-kok Paul van Leeuwen een chef- bediening Veerle Gommers (beiden van restaurant Verboden Toegang) in gesprek kwamen. Was de optelsom gauw gemaakt. Deze twee horeca toppers waren toe aan een nieuwe uitdaging en na diverse gesprekken met Robert en Els konden de handtekeningen gezet worden. Toen later Bram Kortekaas én Sjoerd Wassing ook nog blij de club kwamen was het keukenteam weer helemaal compleet. Met Els, Mariska Ossevoort, Patrick van Den Berg als vertrouwde gezichten zal het zeker weer een succes worden

Vanaf dat moment konden ze weer mooie plannen gaan maken wat onder andere resulteerde in het besluit om een prachtige nieuwe menukaart te maken en ‘s avonds weer open te gaan. Én er staan in het nieuwe jaar ook weer leuke nieuwe dingen te gebeuren. Voor nu kunt u alvast in uw agenda noteren:

  • Vanaf 2 november ook weer geopend voor diner

  • Openingstijden woensdag t/m zondag vanaf 10.30-23.00 (vrijdag & zaterdag tot 01.00uur) o.z.h.n.g.i. (=of zolang het nog gezellig is)

  • Vrijmibo; elke vrijdag van 16.30-18.30 ieder half uur hapjes va het huis! In het voorcafé

  • Live Jazz; iedere 2e zondag van de maand vanaf 15.00 live jazz